Bedrijfsmassages

STOELMASSAGE / BEDRIJFSMASSAGE

Welke werkgever herkent dit niet: klagende werknemers over nek- en schouderklachten, verminderde prestaties op de werkvloer. Vaak is dit snel te verhelpen! Eentonig werk ( kassa- en computerwerk, maar ook veel achter het autostuur zitten, kappers etc.) kan vaak niet veranderd worden, de klachten die dit werk opleveren kunnen vaak wel snel en effectief aangepakt worden. Een stoelmassage van 10 tot 15 minuten op of bij de werkvloer kan verbluffende resultaten opleveren. Door naar het bedrijf te komen, kunnen in een korte tijdspanne relatief veel behandelingen worden gedaan.

Op een speciale zitstoel worden de vastzittende spieren losgemaakt. Dit gebeurt door de kleding heen, waardoor het makkelijker is een plek (ruim 1 vierkante meter is al voldoende) voor de massages te vinden. Dit kan onder werktijd gebeuren of tijdens een pauze, in een aparte ruimte maar ook bv. in de kantine.

Neem contact op over meer gedetailleerde informatie. De duur van elke behandeling kan apart worden afgesproken, de opdrachtgever/werkgever handelt de betaling per factuur af.

masssage-sportmassage-venlo
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail